Plexiglas

3mm farvet plexiglas til brug som bagplade i vores Kubus reoler

Findes i 4 farver

Skab din egen indretning med flotte reoler fra One Wood.

3mm plexiglas i ryggen giver et fantastisk design, smukt og varieret lys i rummet.

Farverne kan placeres efter eget ønske. Kan leveres i alle One Wood kubus reoler.

Bestil varenr. 8130 pr. rum

Mobiltelefon skab

Mobiltelefon skab til at låse mobiltelefonerne inde, så der er ro i timerne.

Skabet er lavet i 15mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner. Der er sikkerhedsglas i lågen - ønskes det med fuld låge bestil da varenr. 8085.

4 hylder med udfræset rille til at mobilerne kan stå op, der er plads til ca. 25 mobiltelefoner.

Leveres med Hekna lås med 2 nøgler.

Påklædningspodie

Påklædningspodie i 18mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner med slidstærk laminat på overflader. Laminatfarve kan vælges frit efter One Woods standardfarver.

 

Klapbord

Bord med 2 opklappelige bordplader. Bordets størrelse kan tilpasses efter behov og ønske. Nem håndtering af klapper, hvor bordben holdes fast i position, når bordet er udslået. 6 opbevaringskuffer – 3 på hver side, gør det muligt at have de nødvendige ting lige ved hånden.

Hexa Borg

Med Hexa Borg skabes der rum i rummet, hvor børnene kan gemme sig i hulerne og afskærme sig med f.eks. en bog på toppen af modulerne.

Hjørnemodul til mobil amfiscene

Ved kombination af hjørnemodulet og en eller flere amfiscener er der nemt lavet en god siddeplads i flere niveauer til små arrangementer eller forestillinger. Opsætningen er en fleksibel løsning der både kan stå op ad væg eller frit i rummet.

Play reol opsætning

Denne opsætning af 3 store Play reoler indbyder både til hygge og leg. Der er tilføjet en madras i midten, som skaber en hyggelig hule, hvor børnene kan slappe af og fordybe sig.

HEXA Module

Hexa Module er en serie udviklet til børn og institutioner. Den tager udgangspunkt i de forskellige behov der opstår i forbindelse med leg og samvær mellem børn og voksne.
Serien er opbygget af 3 moduler, som opfylder hver sin funktion, og som i kombination kan opnå adskillige spændende opsætninger og anvendelsesmuligheder.

Kubusfronter med print

Prints til kubus opbevaringskasser og låger. Giver liv i legerummet. Printet har en pædagogisk indgangsvinkel, som gør det spændende for børn at udforske og hele tiden finde nye dyr og andre motiver og stimulerer børnenes fantasi. Printet er helt unikt og lavet af en lokal kunstner fra Ærø, der har tegnet det specielt til One Woods møbler.

Garderobelåger med print

Prints til garderobelåger med de 4 årstider. Giver spændende liv til garderoberummet, hvor børnene får sit eget specielle garderobeprint. Printet er helt unikt og lavet af en lokal kunstner fra Ærø, der har tegnet det specielt til One Woods møbler.

Miljøstation

Miljøstationen er en god og nem løsning til sortering af diverse affald

Vare nr. 8452

Legeborg

Legeborg i 18 mm hvidpigmenteret birkekrydsfiner. En spændende hule, som stimulerer børnenes fantasi til at finde på egne lege, der involverer legeborgen. Printet er helt unikt og lavet af en lokal kunstner fra Ærø, der har tegnet det specielt til One Woods møbler.

Vare nr. 7210

Dekorationstræ

Dekorationstræ i 10mm. mdf med print. Printet har en pædagogisk indgangsvinkel, som gør det spændende for børn at udforske og hele tiden finde nye dyr og andre motiver og stimulerer børnenes fantasi. Printet er helt unikt og lavet af en lokal kunstner fra Ærø, der har tegnet det specielt til One Woods møbler.

Vare nr. 7300