Møbler med god samvittighed

- Miljørigtige møbler i indretningen

 

ECO LABEL

ECO LABEL-certificeringsprogrammet er designet til at skabe bæredygtige løsninger baseret på en livscyklusvurdering og et fælles mål om at reducere miljøpåvirkningen fra produtionsaktiviteter eller forbrug af produkter. Et produkt skal opfylde strenge krav i alle faser af dets livscyklus.
Der udover skal disse krav løbende løses for at skabe bæredygtig udvikling.
Hvad der adskiller ECO LABEL-mærkningen fra andre lignende mærker er, at det er et officielt, uafhængigt og tredjepartscertificeringsprogram.

Forbrugerne er mere bevidste nu og er derfor interesserede i, hvor og hvordan produkter produceres og leveres. Hvis virksomheder handler ansvarligt i denne henseende, øges deres samlede troværdighed med hensyn til image og omdømme. Dette har økonomiske konsekvenser for virksomheder, der ikke respekterer deres indvirkning på miljøet.

I dag er der på mange markeder stor efterspørgsel fra forbrugerne efter høje driftsstandarder med hensyn til etisk adfærd og miljøbevidsthed. I den forbindelse vedtager flere og flere virksomheder en proaktiv miljøstrategi og udvikler specifikke strategier for deres miljøindsats. En måde at blive opfattet som mere miljøvenlig er, at der findes forskellinge miljømærke- og certificeringsprogram og følgelig forskellige miljøcertificeringer. ECO LABEL er et sådant miljømærke og miljøcertificeringsprogram.

Generelt fokuserer man, når man udvikler miljømærkekriterier, på de faser, hvor produktet har den største miljøpåvirkning, og dette adskiller sig fra produkt til produkt. For eksempel i tekstilprodukter har stoffer stærke miljøpåvirkninger i de processer, hvori de er farvet, trykt og bleget. Af denne grund er der udviklet kriterier for tekstiler for at sikre, at skader under produktonen reduceres så meget som muligt. I vaskemidler er inputmaterialer (råmaterialer), der anvendes i produktionen, et af de prioriterede områder. Derfor fokuserer kriterierne på effektiviteten af energiforbruget.

ECO LABEL certificeringskriterier, Den udvikles gennemsigtigt og revideres, når det er nødvendigt. ECO LABEL-mærkningen på et produkt betyder, at dette produkt er godkendt i henhold til en standard baseret på videnskabelige undersøgelser. Selvom produktgrupper og krav er forskellige, adresserer alle standarder flere miljø- og sundhedsproblemer, herunder toksicitet, luftkvalitet, energi og vandforbrug, genanvendelighed, brug af naturressourcer osv.

 

                

 

  Ecolabel - Certificat

  Ecolabel - Produkter

 

  

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.