Møbler med god samvittighed

- Miljørigtige møbler i indretningen

 

FSC ®

FSC-certificeringen til One Wood Furniture er et tydeligt eksempel på, hvor højt vi prioriterer miljøet og naturen omkring os. Både vores kunder og One Wood skal have grund til god samvittighed, når valget falder på One Woods møbler til indretningen af børnehaver og skoler.

 

Godt papir på vores miljøhensyn

Med vores FSC-certificering har vi et godt papir på, at der i One Woods produktion tages hensyn til miljøet - og at det træ, vi anvender, ikke skoves på en måde, der er problematisk for omgivelserne.

 

Fakta om FSC ®

FSC er en internationalt anerkendt mærkningsordning for træ og papir. Der er tale om en non-profit organisation uden økonomiske interesser.
EN FSC-skov er ensbetydende med god samvittighed, fordi dyr og planteliv med garanti er beskyttet. De folk, der arbejder i skoven, er samtidig sikret uddannelse, sikkerhedsudstyr og ordentlig løn.
Opbakning fra grønne organisationer
FSC er den eneste mærkningsordning, der har opbakning fra de grønne organisationer som WWF, Greenpeace og Verdens Skove.

 

Vi kan gøre en forskel

Når OneWood har valgt FSC-træ, giver det både dig som kunde og os som leverandør en mulighed for at gøre en forskel.

  • For skovene, der er så vigtige i jordens økobalance.
  • For dyrene i de pågældende skove, der er beskyttet i forhold til skovhugsten.
  • Og for de medarbejdere, der arbejder under langt bedre forhold end mange andre steder i verden.

 

OneWood anvender kun FSC-træ

OneWood anvender kun FSC-certificeret træ til vores møbler, så både du som kunde og vi som producent kan have god samvittighed, når vi handler.

  FSC - Certificat                              

  Ecolabel - Certificat

  Ecolabel - Produkter

  ISO 9001 dansk

  ISO 9001 english

  ISO 14001 dansk

  ISO 14001 english 

 

Hjul:

pdfInformation om godkendelser

pdfHjul - Tente ISO 9001

pdfHjul - Tente ISO 14001

 

 

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Soliditets kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Soliditets database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.